VM 2022

1 min læsningMedie: PSG-ejer vil ‘skade’ FC Barcelona ved at købe rivaler

FC Barcelona er lige nu forbundet med total dominans når det kommer til fodboldhold fra byen Barcelona - men det kan ændre sig fremover.

1 min læsning
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

FC Barcelona har længe været den største og mest succesrige fodboldklub i Cataloniens hovedstad, Barcelona.

Det kan dog ændre sig i fremtiden. Det melder mediet Foot en Espagne.

Årsagen er, at ejeren af franske Paris Saint-Germain, Tamin bin Hamad Al Thani, angiveligt har beordret PSG’s præsident, Nasser Al-Khelaifi, til at forhandle sig frem til et køb af FC Barcelonas rivaler, Espanyol.

Et af motiverne bag det potentielle opkøb af Espanyol er efter sigende, at PSG-ejeren har en drøm om at ‘skade’ FC Barcelona ved at skabe et nyt storhold i byen.

Espanyol og FC Barcelona er i forvejen rivaler, og rivaliseringen vil formentlig kun blive større, hvis PSG-ejeren fremover også kommer til at eje Espanyol.

Det forlyder sig videre, at en mulig overtagelse af den spanske Barcelona-klub kan blive en realitet allerede indenfor få måneder.

De to PSG-bosser har tidligere stillet spørgsmålstegn ved FC Barcelonas håndtering af klubbens økonomiske situation, hvilket skulle have ført til en rivalisering mellem de to storklubber på ledelsesplan.

Lykkedes det PSG-ejeren at overtage Espanyol, skulle ambitionen ikke blot være at blive en af de bedste klubber i La Liga – ambitionen skulle være at blive den bedste klub i La Liga.

Barcelona-boss holder døren på klem for Messi: Det er muligt

Espanyol er lige nu ejet af kinesiske Rastar Group, hvor Chen Yansheng har været præsident i klubben siden 2016.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer