Highlights: To udligninger var ikke nok for Liverpool, da Arsenal vandt underholdende og intenst opgør

Kampen bølgede frem og tilbage mellem Arsenal og Liverpool, inden hjemmeholdet snuppede tre point og sejren på Emirates Stadium.

Arsenal-Liverpool højdepunkter, Highlights, Premier League.

Arsenal spillede sig søndag tilbage på førstepladsen i Premier League, da London-klubben sejrede med 3-2 over Liverpool i en hæsblæsende affære hjemme på Emirates Stadium.

Allerede efter et enkelt minuts spil fik man en forsmag på, hvad kampen havde et byde på, da Arsenals Gabriel Martinelli afsluttede et flot opspil og bragte hjemmeholdet i front.

Sidenhen kom Liverpool tilbage i kampen og fik overtaget, og efter 34 minutter fik Darwin Nunez udlignet til 1-1 efter flot forarbejde af Luis Diaz.

Kort før pausen bragte Arsenal sig dog i front for anden gang i kampen, da Bukayo Saka var vågen ved bagerste stolpe.

Efter pausen startede Arsenal som lyn og torden endnu en gang, men det var i stedet Liverpools Roberto Firmino, der med en afslutning i verdensklasse fik udlignet for Liverpool.

Efter 76 minutter og flere seancer med skydetelts-lignende tilstande mod Liverpools mål, fik Arsenal tilkendt et straffe, som Bukayo Saka tog sig sikkert af. Dermed endte kampen 3-2 til Arsenal, der nu topper Premier League igen. Liverpool indtager fortsat tiendepladsen.

Se kampens højdepunkter og statistikker under reklamen.

Arsenal 1-0 Liverpool (Gabriel Martinelli, 1′):

Arsenal 1-1 Liverpool (Darwin Nunez, 34′):

Arsenal 2-1 Liverpool (Bukayo Saka, 45+’):

Arsenal 2-2 Liverpool (Roberto Firmino, 53′):

Arsenal 3-2 Liverpool (Bukayo Saka, 76′):