3F Superligaen

Neestrup efter sent indkasseret mål: Gør altid ondt

Jacob Neestrup var tydeligt både skuffet og frustreret over det sene indkasserede mål mod FC Nordsjælland i Parken lørdag - nu sætter han ord på.

Jacob Neestrup, FCK-FCN, F.C. København, Superligaen.

Indtil tre minutter inde i dommerens tillægstid, viste måltavlen i Parken 1-0 til F.C. København lørdag aften.

FC Nordsjælland og Oliver Antman ville det dog anderledes, og kampen endte i stedet 1-1.

Dermed glippede F.C. København vigtige point i jagten på at holde sig til i kapløbet om guldet.

Efter kampen var det da også tydeligt, at FCK’s cheftræner, Jacob Neestrup, ikke var tilfreds med, at man havde mistet to point i tillægstiden.

– Overordnet set synes jeg, vi leverede en godkendt præstation, men vi må jo ikke lukke sådan et mål ind i tillægstiden, siger Jacob Neestrup ifølge F.C. Københavns hjemmeside og fortsætter:

– Det rum, hvor bolden kommer, skal bare lukkes ned, og den fare opfatter vi for sent, og så scorer de på deres første rigtig store chance i kampen. Og det var præcis også på den måde, AGF fik en stor chance sidste søndag, og det må ikke ske igen.

– Det gør altid ondt at miste point i sidste minut, men som sagt en godkendt præstation, hvor mange ting i vores spil går i den rigtige retning. Jeg synes, vi er bedst i 1. halvleg, og så har de en god periode i starten af anden halvleg, inden vi tager over igen, lyder det fra Jacob Neestrup.

Med det uafgjorte resultat indfinder F.C. København sig fortsat på sjettepladsen i Superligaen – otte point efter FC Nordsjælland på førstepladsen.

F.C. København spiller næste gang tirsdag, når Manchester City gæster Parken i Champions League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P