FCK har stadig lang vej til toppen: Sen FCN-scoring resulterer i deler i Parken

F.C. København havde muligheden for at hente vigtige point mod FC Nordsjælland lørdag aften, men et mål i dommerens tillægstid fik forpurret FCK's planer.

F.C. København havde lørdag aften muligheden for at tage en kæmpe skalp i jagten på at blive en del af toppen af Superligaen.

Her gæstede Superligaens aktuelle tophold, FC Nordsjælland, et særdeles tætpakket Parken. Selvom det lignede en FCK-sejr da kampen gik ind i dommerens tillægstid, endte kampen 1-1 på en sen scoring af gæsterne.

Kampen lignede ellers længe en målløs affære, og bar tydeligt præg af gensidig respekt og hårde nærkampe. Sagt med andre ord, så går kampen ikke over i historien som den mest velspillede af slagsen.

Det var tydeligt, at der var meget på spil – for begge mandskaber.

FC Nordsjælland kæmpede for at holde fast i førstepladsen, og samtidig holde afstanden til F.C. København længere nede i tabellen.

Omvendt var det en klassisk ‘seks-points-kamp’, hvor F.C. København øjnede chancen for at hale gevaldigt ind på Farum-klubben.

Nu skete det igen – Cornelius udgår med skade inden braget mod FCN

Med lidt mere end en time spillet blev Roony Bardghji sat på banen, og det 16-årige stortalent skulle kun bruge 19 minutter, inden han fik sendt F.C. København på sejrskurs i det 83. minut.

Bedst som FCK havde de tre point inden for rækkevidde i dommerens tillægstid, fik FC Nordsjællands indskiftede Oliver Antman lagt en dæmper på festlighederne i Parken med en sen scoring.

Dermed endte kampen 1-1, efter der med 82 minutter spillet stod 0-0 på måltavlen.

Kampens resultat betyder, at F.C. København fortsat indtager sjettepladsen i Superligaen.

FC Nordsjælland topper fortsat tabellen med otte point ned til F.C. København.