VM 2022

2 min læsningNye skadesproblemer i Liverpool

Liverpool-manager Jürgen Klopp må se bort fra flere skadede spillere, når Liverpool søndag møder Arsenal.

2 min læsning
Liverpool må se bort fra Arthur Melo det næste stykke tid.
Foto: Ciro De Luca/Reuters/Ritzau Scanpix

Liverpool har fået en noget svingende start på sæsonen, og søndag venter endnu en vanskelig udfordring.

Jürgen Klopp og hans mandskab skal nemlig på besøg hos Premier Leagues tophold fra Arsenal, og den tyske manager må til den kamp se bort fra flere spillere.

En af de nye på skadeslisten af den brasilianske lejespiller, Arthur Melo, som endnu ikke har været i aktion i Premier League.

-Vi har én ny skade, og det er Arthur Melo. Til den sidste træning før Rangers-kampen beskadigede han i en almindelig situation en muskel. Vi er nødt til at vente for yderligere vurdering af, hvor lang tid det vil vare, men han er sidder ude, lyder det fredag fra Jürgen Klopp.

Lejesvenden fra Juventus har næppe fået den start på tilværelsen i Liverpool, som både han og klubben havde håbet.

Indtil videre er det således kun blevet til 13 minutter i sæsonens første Champions League-kamp mod Napoli samt 63 minutter i Ligacup-kampen mod Rochdale.

Highlights: Liverpool sejrer over Rangers efter frisparksperle

Endnu er det ikke blevet til et eneste minut i Premier League. Senest sad den velfunderede tekniker på bænken i hele 3-3-kampen mod Brighton.

Liverpool har på det seneste også været uden midtbanespillerne Curtis Jones og , Naby Keita og Alex Oxlade-Chamberlain samt venstreback Andy Robertson.

– Curtis Jones trænede i går, og det så godt ud, men det var hans første træning. Han er nok den, der er tættest på [comeback]. Robertson løber en masse, og han ser ud til at være tæt på. Curtis [Jones] er formentlig tættest på, dernæst ‘Robbo’, og så de to andre, forklarer Klopp.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer