VM 2022

2 min læsningCity-stjerne om målmonstret Haaland: Det er ærligt helt utroligt

Jack Grealish er fremme med de helt store rosende ord, når snakken falder på holdkammeraten Erling Haaland, der onsdag aften nok engang kom på måltavlen.

2 min læsning
Haaland
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

22-årige Erling Haaland topper de topscorerlister, han nu engang kan.

Således er det norske målmonster både topscorer i Premier League med 14 kasser ned til Harry Kane med syv, mens han i Champions League også topper listen alene med fem mål i tre kampe.

Onsdag aften blev det til to mod F.C. København i en bedrift som har efterladt holdkammeraten Jack Grealish, der ellers selv blev kåret til kampens spiller, i en tilstand af chok. Det fortæller han selv i et interview på klubbens hjemmeside.

– Ved du hvad, det er ærligt helt utroligt. Jeg har aldrig oplevet noget lignende i mit liv. Jeg grinede bare, altså hvordan gør han?!, indleder Jack Grealish om Haalands første halvleg, hvor han altså scorede to gange, hvorefter han blev udskiftet.

– Han er der bare altid. Det er en fornøjelse at spille med ham. Deres målmand (Kamil Grabara, red.) sagde også til mig efter et af hans mål, at han ikke er menneskelig.. Jeg var ligesom; jaerh det ved jeg.

– Han er så ydmyg, god at have omkring sig, det er den helt ærlige sandhed. Forhåbentlig kan han fortsætte og bringe storhed til os, lyder det fra Grealish.

Grabara efter afklapsning mod City: Jeg er ikke venner med Mathew Ryan

Manchester City skal næste gang i aktion på lørdag, hvor man hjemme tager imod Southampton.

Herefter venter der dem en tur til den danske hovedstad, hvor man tirsdag den 11. oktober tørner sammen med F.C. København endnu engang.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer