VM 2022

2 min læsningGrabara efter afklapsning mod City: Jeg er ikke venner med Mathew Ryan

Kamil Grabara lagde ikke fingrene imellem, da han skulle sætte ord på målmandskonkurrencen i F.C. København, hvor han kæmper med den australske landsholdsmålmand om pladsen i buret.

2 min læsning
Kamil Grabara
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

F.C. København tabte som ventet onsdagens Champions League-dyst mod Manchester City på Etihad Stadium, hvor det blev til en engelsk sejr på 5-0.

Dermed lukkede Kamil Grabara – trods en fin præstation – fem mål ind i sin comeback-kamp efter en slem hovedskade, som han pådrog sig mod AaB tilbage i juli.

Efter kampen kom den polske målmand dog med en opsigtsvækkende kommentar til TV3+’s udsendte reporter, hvor han skulle forsøge at sætte ord på målmandssituationen i FCK-buret, hvor han kæmper med den australske landsholdsmålmand Mathew Ryan om pladsen.

Helt konkret blev Kamil Grabara forhold spørgsmålet, om han taler med Mathew Ryan i det daglige om målmandssituationen, hvortil han svarede:

– Hør her.. I sidste ende er vi ikke nødvendigvis nødt til at være bedste venner, men i sidste ende træner vi sammen, ikke?

– Det er i min bedste interesse at levere en god træning, og jeg tænker, at han gør det samme.

– Det faktum, at vi ikke er venner udenfor banen betyder ikke, at vi ikke bør respektere hinanden.

Du kan se hele interviewet med Kamil Grabara øverst i denne artikel.

Highlights: City holdt legestue og klaskede FCK med 5-0

F.C. København skal næste gang i aktion på lørdag, hvor man hjemme i Parken tager imod Superligaens øjeblikkelige tophold FC Nordsjælland.

Foruden Kamil Grabara og Mathew Ryan råder FCK også over den svenske landsholdsreserve Karl-Johan Johnsson og den 17-årige Andreas Dithmer i sin målmandsgruppe.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer