VM 2022

2 min læsningVM 2022 i Qatar: Hvornår spilles VM-finalen?

VM 2022 i Qatar starter den 20. november 2022 og løber godt en måned frem, hvor det hele bliver afgjort i den store VM-finale. Men hvornår spilles VM-finalen? Få svaret her.

2 min læsning
Hvornår spilles VM-finalen ved VM 2022 i Qatar?
Foto: Ibraheem Al Omari/Reuters/Ritzau Scanpix

Hvornår spilles VM-finalen?

Den 20. november starter VM 2022 i Qatar, når den omdiskuterede værtsnation, Qatar, skyder slutrunden i gang i åbningskampen mod Ecuador.

Det bliver starten på en lille måneds fodboldfest. En fest, der for fodboldentusiaster, kan beskrives som en tidlig juleaften, som afsluttes i et brag af en VM-finale kort før den reelle jul. Her får du svaret på, hvornår VM-finalen løber af stablen.

Men før den store VM-finale finder sted, skal de 32 deltagernationer dyste om at nå frem til finalen ved VM 2022.

Først indledes VM-slutrunden med et gruppespil, hvor de 32 landshold, fordelt i otte grupper af fire, skal kæmpe for at ende på enten første- eller andenpladsen i gruppen.

Formår man det, kommer man med videre til knockoutrunderne, hvor land efter land elimineres, til der kun er to hold tilbage.

VM 2022 – Den ultimative guide til VM i Qatar 2022

Hvor og hvornår spilles VM-finalen?

De resterende to hold mødes i den store VM-finale.

VM-finalen ved VM 2022 i Qatar afvikles søndag den 18. december klokken 20:00 dansk tid på Lusail Iconic Stadium i Lusail.

Her skal det afgøres, hvem der vinder det ikoniske VM-trofæ og dermed kan kalde sig for verdensmestre, indtil der igen skal afvikles VM i 2026 i USA, Canada og Mexico.

VM-trofæet er i Danmark

Danmark indleder VM-slutrunden mod Tunesien den 22. november. Herefter følger et opgør mod de forsvarende verdensmestre fra Frankrig den 26. november og mod Australien den 30. november.

Læs mere om Danmarks modstandere i det indledende gruppespil, deres VM-historie, trup og om deres chancer for at vinde VM 2022 i Qatar, ved at klikke på landende ovenfor.

Du kan også dykke ned i hele VM 2022-universet på campo.dk her.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer