VM 2022

Få alle de seneste og største nyheder fra VM 2022 i Qatar på Danmarks nye fodboldmedie campo.dk. På campo.dk følger vi alle slutrundens største kampe, når bolden triller i Qatar fra den 20. november 2022. Få indsigt i de største begivenheder og kampe fra turneringen og følg dine favoritspillere og -fodboldnationer direkte på skærmen. Om du holder med Tyskland, England, Spanien, Argentina, Brasilien eller vores egne danske drenge, gør ingen forskel. Vi dækker alle de største nationer ved slutrunden tæt. Som fodboldmedie er det campo.dk’s største opgave at give fodboldentusiaster de seneste og vigtigste nyheder fra fodboldverdenen. Og da VM må betegnes som værende verdens største internationale turnering for landshold, er VM 2022 i Qatar selvfølgelig ingen undtagelse. Vi udvælger som altid de vigtigste og mest relevante nyheder fra VM-slutrunden og sørger for, at du som læser kan holde dig konstant opdateret før, under og efter verdens største internationale turnering.

Få det fulde overblik over de enkelte landshold ved VM 2022 i Qatar

På campo.dk giver vi dig det absolutte overblik over de enkelte deltagernationer ved VM 2022 i Qatar. Frem mod slutrunden gennemgår vi alle landsholdene en efter en, så du ikke går glip af selv den mindste detalje. Du kan let få indsigt i de enkelte nationers landshold, holdets formodede spillere ved slutrunden, landets præstationer ved tidligere VM-slutrunder og landets chancer for at vinde slutrunden. Samtidig kan du dykke ned i VM-universet i campo.dk’s ultimative guide til VM 2022. 

Under selve slutrunden giver campo.dk dig hver dag det fulde overblik over gårsdagens store opgør og resultater, og hvad det har af betydning for slutrunden fremadrettet. Derudover ser vi frem mod dagens store kampe, analyserer og giver dig holdenes startellever og meget meget mere. Gå ikke glip af de vigtigste begivenheder ved slutrunden – fra slutrundens start til slutrundens ende. 

VM 2022 i Qatar

VM 2022 i Qatar bliver blæst i gang den 20. november, hvor værtsnationen Qatar tager imod Sydamerikanske Ecuador. Herfra løber slutrunden en måneds tid frem. VM-finalen afvikles søndag den 18. december. Der er i alt 32 hold, som har fundet vej til slutrunden. Holdene er fordelt i otte grupper af fire hold fra Gruppe A til Gruppe H. Når alle gruppespilskampene er afviklet, går hver gruppes første- og andenplads videre til knockout-fasen, hvor de indledende grupper parres på tværs – førstepladsen fra én pulje møder andenpladsen fra en anden pulje. Og sådan går det skridt for skridt frem mod slutrundens helt store slutkamp, VM-finalen 2022, hvor det afgøres, hvem der tager VM-trofæet med hjem. 

2022-udgaven af slutrunden er den 22. VM-slutrunde i rækken, siden den første VM-slutrunde løb af stablen i 1930. Der har gennem historien været otte forskellige vindere af den prestigefyldte turnering. Brasilien har rekorden med hele fem VM-trofæer, herefter følger Tyskland og Italien med hver fire trofæer, Argentina, Frankrig og Uruguay med hver to trofæer og England og Spanien med hver et enkelt VM-trofæ.

Danmark til VM 2022 i Qatar

Kasper Hjulmands danske herrelandshold er med, når VM 2022 i Qatar løber af stablen i november og december. Her skal det danske landshold blandt andre møde sidste udgave af VM’s vindere fra Frankrig, som kommer til slutrunden med flere stjerner som Kylian Mbappe, Karim Benzema og Antoine Griezmann. De yderligere modstandere i det indledende gruppespil er de to mindre fodboldnationer Tunesien og Australien. Der er således ganske fine muligheder for, at Kasper Hjulmands tropper kan spille sig videre fra det indledende gruppespil og ind i slutrundens knockout-fase.

Følg VM 2022 i Qatar direkte på din mobil

På campo.dk har vi tilegnet en hel kategori til udelukkende at dække VM 2022 i Qatar. Vi tilbyder alt fra slutrunden samt flere andre forskellige kategorier, der sikrer, at du aldrig misser de vigtigste fodboldnyheder. Med appen fra campo.dk kan du let vælge dine præferencer ud fra det, du finder interessant. Du kan vælge at modtage alle nyheder fra slutrunden eller blot vælge dit/dine favorithold under slutrunden og få notifikationer direkte på mobilen, der udelukkende omhandler noget med interesse for dig. På den måde sikrer vi, at du får lige præcis de nyheder, du har interesse i. 

På campo.dk kan du også let få et fyldestgørende overblik over kommende kampe ved VM 2022 i Qatar. Samtidig kan du følge med i livescoren under kampene og ikke mindst se den aktuelle stilling i de enkelte VM-grupper. Du kan også let få et grundigt overblik over, hvor de enkelte VM-kampe vises i den ultimative TV-guide på campo.dk, så du ikke går glip af de største kampe under VM 2022 i Qatar.

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P