VM 2022

1 min læsningHvidovre kunne ikke holde fast – Vejle redder et point til sidst

Det var lige ved og næsten for Hvidovre, men Vejle snød dem til sidst i NordicBet Ligaen.

1 min læsning
Arbnor Mucolli og cheftræner Ivan Prelec, Vejle Boldklub Semifinalekampen i Sydbank Pokalen mellem FC Midtjylland og Vejle Boldklub, i Herning onsdag d. 4. maj 2022. (Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix)

NordicBet Ligaens nummer et og to mødt hinanden i direkte kamp om førstepladsen.

Begge hold har gjort det godt i den næstbedste række, og de to hold var også lige matchet op i opgøret.

Men lige efter pausen slog hjemmeholdet til. Christian Jakobsen scorede sit syvende mål denne sæson blot tre minutter inde i anden halvleg og det lignede længe, at det skulle være forskellen på de to hold.

Men Vejle ville det anderledes. Tre minutter før dommerens sidste fløjt kunne tyske Richard Sukuta-Pasu sætte det udlignende mål ind, og dermed sikrede han det ene point for Vejle, hvilket også bevarer staus quo i toppen af NordicBet Ligaen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer