VM 2022

1 min læsningBarcelona-boss holder døren på klem for Messi: Det er muligt

Barcelonas vicepræsident åbner op for, at Lionel Messi kan vende tilbage til den catalanske storklub. Dog kun, hvis det er på en fri transfer.

1 min læsning
TOPSHOT - Argentina's Lionel Messi celebrates his goal during the international friendly football match between Argentina and Jamaica at Red Bull Arena in Harrison, New Jersey, on September 27, 2022. (Photo by Andres Kudacki / AFP)

Mange Barca-fans drømmer om, at Lionel Messi vil vende retur.

35-årige Messi har kontraktudløb i Paris Saint-Germain til i sommeren 2023, og det er endnu uvist, hvad fremtiden for byder på.

Fremtiden kunne dog godt være at finde i Messis fortid, da vicepræsident i FC Barcelona, Eduard Romeu, holder døren åben for den argentinske troldmand.

– Det vil være muligt rent økonomisk, fordi hvis han vender tilbage, så bliver det på en fri transfer.

Selvom storklubben den seneste tid har været plaget af dårlig økonomi, fastslår vicepræsidenten, at der er lys for enden af tunnelen.

– Der er stadig behov for stramninger, og der er meget arbejde forude. Barca vil være en sund klub inden for fem år – i 2025/2026-sæsonen vil vi være på det niveau, vi bør være, fortæller vicebossen El Matí de Catalunya Ràdio.

Imponerende: Messi med to mål i sejr nummer 100 for Argentina

Lionel Messi er, indtil videre, noteret for 778 kampe for Barcelona, hvori han har lavet 672 mål samt 303 assists.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer