1 min læsningMessi roser: Han er et bæst! Bliver en af de bedste i de kommende år

Rasmus Nissen Kristensen kontrollerede søndag aften 'bæstet', som ifølge Messi kommer til at være blandt de bedste i verden i de kommende år.

1 min læsning
Foto: Olivier CHASSIGNOLE / AFP)

Danmarks landshold lukkede søndag aften af for de franske verdensmestre, der slukørede sagde au revoir til denne udgave Nations League med et 0-2 nederlag i Parken.

Kylian Mbappé anses af mange som en af fodboldens bedste offensive spillere, men den danske defensiv formåede i det meste af kampen at lukke ned for stjernen.

Franskmandens holdkammerat Lionel Messi fortæller i et interview med TV-stationen TUDN, at han tror Mbappé kommer til at være i toppen af fodboldverdenen i de kommende år.

– Mbappé er en særlig spiller. Han er et bæst på banen, meget stærk i en-mod-en-situationerne. Han har ekstremt meget fart og scorer mange mål. 

– Han har vist, at han er en komplet spiller, og i de kommende år kommer han til at være blandt de bedste, siger Messi til tv-stationen TUDN ifølge Abola.

Real Madrid-stjerne fremhæver flere danskere: De har helt klart stor kvalitet

Mbappé og Frankrig får mulighed for revanche mod Danmark, når VM skydes i gang i slutningen af november. Her er søndagens duellanter endt i samme gruppe, der også tæller Tunesien og Australien.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P