Dansk Fodbold

Real Madrid-stjerne fremhæver flere danskere: De har helt klart stor kvalitet

Aurelien Tchouaméni var meget imponeret over det danske hold, der søndag aften besejrede franskmændene med 2-0. Her imponerede flere spillere den franske stjerne.

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Til hverdag huserer Aurélien Tchouaméni på midtbanen hos Real Madrid, der er startet som lyn og torden i denne sæson af LaLiga.

Søndag aften blev han og det franske mandskab sendt hjem fra Parken med et 2-0 nederlag af et storspillende dansk mandskab med Christian Eriksen ved roret.

Manchester United-danskeren er da også en af de spillere, som den franske midtbanespiller fremhæver, når han skal pege på svære modstandere fra Danmark.

– De har et godt hold. [Christian] Eriksen har helt klart stor kvalitet, og det gælder også midterforsvarerne, men ja; De har gode spillere, siger Tchouaméni, der ikke var tilfreds med franskmændenes præstation i søndagens kamp.

– Det var en vanskelig kamp mod en god modstander. Vi skal gøre det bedre, men det var ikke vores bedste kamp. Nu fokuserer vi på vores klubber, og så kommer vi tilbage til VM, siger franskmanden til campo.dk.

Storspillende Eriksen fik tanken fyldt med selvtillid: Den perfekte afsked med et fyldt Parken

Selvom det 22-årige stjerneskud nu vender hjem til Real Madrid, slipper han ikke helt for at løbe ind i dansk modstand.

Midt i oktober lægger både Andreas Christensen og Thomas Delaney vejen forbi Santiago Bernabeu, når henholdsvis FC Barcelona og Sevilla skal forsøge at få skovlen under de forsvarende spanske mestre.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P