VM 2022

1 min læsningMedie: Kæmpetalent kigger mod Madrid

Jude Bellingham er for alvor ved at slå sit navn fast som en af verdens mest eftertragtede unge spiller, og den engelske komet har angiveligt prioriteterne på plads.

1 min læsning
Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Jude Bellingham er en eftertragtet spiller.

Den engelske komet valgte denne sommer at blive i Dortmund, og interessen for landsholdsspilleren er næppe blevet mindre siden da.

Men selvom store engelske klubber som Liverpool, Manchester City og Chelsea meldes interesserede i Bellingham, har hovedpersonen selv angiveligt en anden adresse i tankerne.

Ifølge det spanske medie Marca skulle ønskedestinationen i stedet være Santiago Bernabeu.

Real Madrid står foran et snarligt generationsskifte på midtbanen, hvor de to aldrende stjerner Luka Modric og Toni Kroos begge har kontraktudløb næste sommer, og derfor skulle klubben være aldeles interesserede i at tilknytte midtbanespilleren næste sommer.

Hvis der er hold i rygterne, vil Bellingham komme til at danne midtbane med Real Madrids øvrige unge midtbanestjerner Eduardo Camavinga, Aurelien Tchouameni og Federico Valverde.

Jude Bellingham er en del af det engelske landshold, der for nyligt rykkede ned i Nations League B. Det kan du læse mere om her.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer