VM 2022

1 min læsningFransk midtbaneprofil efter nederlag: VM bliver totalt anderledes

Aurelien Tchouameni køber ikke præmissen om, at Danmark er favoritter, når de skal spille igen til VM, efter de to Nations League-nederlag til Danmark.

1 min læsning
Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Aurelien Tchoumeni advarer Danmark forud for deres næste opgør til VM.

Det franske landshold har ikke vundet over Danmark i holdenes seneste tre indbyrdes opgør, hvor det i de seneste to er blevet til danske sejre.

Men selvom danskerne har voldt Frankrig store problemer på det seneste, var Real Madrid-stjernen tøvende, da han blev spurgt, om Danmark nu var favoritter til VM-guldet, eftersom de har slået de forsvarende verdensmestre.

– VM-favoritter? Det ved jeg ikke, men ja de har slået os to gange, siger Tchouameni, inden han sender en advarsel afsted imod Danmark:

– I sidste ende tror jeg, at kampen ved VM bliver helt anderledes, fordi det er VM. Nations League er selvfølgelig vigtig, men hvis vi vinder kampen til VM, så tror jeg, at vi glemmer, det der er sket tidligere, men vi får se.

Og Tchouameni er heller ikke alt for bekymret over Frankrigs seneste præstation forud for VM.

– Det er en kamp. De spillede godt. Det var ikke vores bedste dag, men kampen til VM bliver helt anderledes, slutter Tchouameni.

VM-kampen mellem Frankrig og Danmark spilles d. 26. november.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer