International Fodbold

Harry Maguire forsvarer sin startplads: De kan lide kliks

Harry Maguire har mest set til fra Manchester Uniteds bænk denne sæson, men han er stadig fast mand for Englands landshold.

Marco Bertorello/AFP/Ritzau Scanpix

Harry Maguire har været stærkt kritiseret i Manchester United.

Alligevel er den 29-årige englænder stadig at finde blandt landstræner Gareth Southgates foretrukne 11, når England spiller landskampe.

Også selvom stopperen har mistet pladsen i Manchester Uniteds forsvar til Lisandro Martinez og Raphael Varane, og ikke har startet inde siden holdets pinlige nederlag til Brentford.

I går var Maguire så med fra start imod Italien, i en kamp som England tabte, hvilket dermed cementerede Englands nedrykning til Nations League B, hvilket har fået ham til at forsvare sin position på holdet.

– Om min form ved jeg ikke, hvad der er blevet sagt; jeg læser ikke om det. Jeg kom lige efter tre positive kampe med England om sommeren og en god forsæson, siger Maguire til Talksport og fortsætter:

– Det er klart, at træneren (Erik Ten Hag, red) ikke valgte mig til en kamp, og holdet har vundet lige siden. Jeg arbejder hårdt på træningsbanen for at være klar når min chance opstår. Det er alt, hvad jeg kan gøre for at hjælpe holdet.

– Jeg koncentrerer mig ikke om andre, eller hvad de siger. Jeg tror, at hvis folk kan lave en stor historie om mig – jeg er anfører i Manchester United – så bliver det store nyheder. Så det er grunden til, de gør det. De kan godt lide kliks.

England rykkede som nævnt ned i Nations League B. Det kan du læse mere om her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P