1 min læsningEfter hård Schmeichel-kritik i Frankrig: Jeg kan ikke forholde mig til det

Kasper Schmeichel kan ikke genkende det billede, som de franske medier de seneste uger har tegnet af ham.

1 min læsning
Foto: Antonio Bronic/Reuters/Ritzau Scanpix

Kasper Schmeichel har i de seneste uger modtaget hård kritik i franske Nice.

Både spillet på banen men så sandeligt også indstillingen og tilgangen til professionel fodbold har fået negativ omtale af blandt andre RMC Sport. Det kan du læse mere om her.

Selv peger hovedpersonen på, at han ikke fokuserer på, hvad medier skriver om ham.

– Jeg tror, at I kender mig godt nok til at vide, at jeg ikke er typen, der læser sladder, jeg ved ikke engang, hvad der har stået i den, så jeg kan ikke forholde mig til det, lyder det fra Schmeichel ifølge B.T.

Den danske landsholdskeeper er blevet beskyldt for ikke at møde til aftalte tidspunkter samt for dårlige præstationer i Nice. Dog afviser Schmeichel og slår samtidig fast, at han har døjet med en brækket tå den seneste måned.

Medie: Schmeichel har været et flop i Nice

Schmeichel og det danske landshold møder søndag klokken 20:45 Frankrig i Parken til den sidste puljekamp i Nations League.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer