1 min læsningMedie: Schmeichel har været et flop i Nice

Det franske medie L'Equipe har udpeget danske Kasper Schmeichel som et af sæsonens flop i den franske liga efter en mindre god start i Nice.

1 min læsning
Foto: Darko Vojinovic/AP/Ritzau Scanpix

Det har ikke været en let start på det franske eventyr for landsholdsmålmanden Kasper Schmeichel.

Efter Schmeichels sommerskifte fra Premier League-klubben Leicester til franske Nice har målmanden været i modvind – både for resultaterne på banen, men også for ting i og omkring omklædningsrummet.

Således har medier berettet om, at Schmeichel angiveligt er kommet for sent til møder, mens målmandens fedtprocent også har været til debat.

Fransk medie: Schmeichel skaber frustrationer i Nice-truppen

Og nu er Schmeichel så igen i fokus. Denne gang for sine præstationer. Torsdag eftermiddag har det franske medie L’Equipe udformet en liste, der gør status over den første del af sæsonen.

Her har nogle spillere imponeret, mens andre har floppet. Og ifølge mediet er Kasper Schmeichel en af sæsonens flop i den franske liga.

– Nice havde forventet mere af danskeren. Han har ikke været afgørende nok på banen, og han har ikke leveret i de fleste kampe. I forhold til lederskab har han heller ikke formået at løfte gruppen. Allerede nu er han presset af Bulka (ung polsk målmand i Nice, red.), skriver L’Equipe.

Kasper Schmeichel var senest degraderet til bænken i Nice’ Ligue 1-opgør mod Angers.

Schmeichel har i alt spillet ni kampe for klubben og lukket ni mal ind.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer