1 min læsningFransk medie: Schmeichel skaber frustrationer i Nice-truppen

Schmeichel har ikke fået den optimale start i sin nye klub, og nu forlyder det også, at danskeren skaber frustrationer i omklædningsrummet.

1 min læsning
Foto: Darko Vojinovic/AP/Ritzau Scanpix

Efter 11 succesrige år i Leicester City søgte Kasper Schmeichel i sommer nye græsgange.

Destinationen blev OGC Nice i Ligue 1, men den danske landsholdskeeper har ikke fået den ønskede start i det franske.

Nice er kommet skidt fra start i Ligue 1, og Kasper Schmeichel har flere gange været lagt under hård kritik for sine præstationer i målet. Og nu går snakken også på, at hans holdkammerater har set sig sure på danskeren.

– Hos Nice er Kasper Schmeichels bagland i direkte kontakt med ejer Jim Ratcliffe. Det må have forårsaget frustration. I løbet af den første dag tøvede målmandens bagland ikke med at ringe til ejeren direkte, så Favre kunne etablere danskeren på holdet, skriver det franske medie RMC Sport ifølge Tipsbladet.

Men også mere disciplinære problemer har ifølge mediet gjort Schmeichel upopulær i spillertruppen.

– Mere generelt så overtræder målmanden, som kom fra Leicester, klubbens retningslinjer ved blandt andet at komme for sent. Det irriterer visse dele af omklædningsrummet, skriver mediet yderligere.

Grotesk og historisk – Schmeichel-holdkammerat så rødt efter ni sekunder

På trods af de sportslige problemer i sin nye klub kan Kasper Schmeichel sandsynligvis stadig se frem til at vogte målet for det danske landshold, når de torsdag kan sikre sig førstpladsen i deres Nations League-gruppe mod Kroatien.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer