4 min læsningThomas Frank: Vi er det rigtige valg for Damsgaard

Den danske landsholdsspiller Mikkel Damsgaard er for alvor på vej tilbage til toppen af international fodbold efter en slem skade. Ifølge Thomas Frank er Brentford et perfekt match for danskeren.

4 min læsning
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

EM i fodbold i sommeren 2021 var højdepunktet.

Det meste af sidste sæson var til gengæld lavpunktet for Mikkel Damsgaard, der skulle igennem en slem skadesperiode i Sampdoria. En bakterieinfektion i knæet sendte danskeren ud fra oktober til maj.

Nu er den teknisk begavede fodboldspiller dog for alvor tilbage i god træning og form, efter adskillige ugers målrettet træning i Brentford, hvor han i sommer skrev under på en femårig kontrakt med ‘The Bees’.

– Mikkel er en fantastisk fodboldspiller. Simpelthen en fantastisk fodboldspiller, siger Thomas Frank i interview med campo.dk.

Mikkel Damsgaard har i denne sæson gjort fire indhop for Brentford i Premier League, men det varer ikke længe før danske fodboldfans kan se endnu mere til midtbanespilleren i Premier League.

– Vi er overbeviste om, at vi er det helt rigtige valg, og det er Mikkel heldigvis også. Det er det helt rigtige valg for at maksimere hans karriere og udnytte hans fulde potentiale. Det er der slet ingen tvivl. Jeg er overbevist om, at det kommer til at lykkes her, vurderer Thomas Frank, der selv var voldsomt imponeret over den tidligere FC Nordsjælland-spillers præstationer under EM.

– Jeg tror, vi alle fik brændt ind på nethinden på den allerbedste måde med hans præstationer under EM sidste år, hvor han var helt fantastisk specielt mod England, synes jeg, og i Parken mod Rusland. Men faktisk også i kampen mod Belgien kan jeg huske. Det var første gang, hvor jeg virkelig så ham og tænkte: Okay, han er god ham der.

Selvom Mikkel Damsgaard endnu ikke har spillet mere end 28 minutters sammenhængende Premier League fodbold i denne sæson, er han stadig udvalgt til Kasper Hjulmands trup, der lige nu er samlet forud for Nations League-kampene i denne uge mod Kroatien og Frankrig.

Danmark spiller mod Kroatien torsdag den 22.september på udebane og mod Frankrig hjemme i Parken søndag den 25. september.

Tidligere i dette klip har Mikkel Damsgaard udtalt sig om mere spilletid i Premier League. Senest fik han 28 minutter mod Arsenal i weekenden.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer