2 min læsningOfficielt: Landsholdsdarling skifter til Thomas Franks Brentford

Brentford har denne sommer sagt farvel til flere danskere, men nu kan Thomas Frank byde velkommen til en ny.

2 min læsning
Mikkel Damsgaard skifter til Premier League-klubben Brentford
Foto: Brentford FC

Under sidste sommers EM trådte Mikkel Damsgaard ind som en fuldgod erstatning for Christian Eriksen. Det samme kan nu blive tilfældet i Premier League.

Mikkel Damsgaard skifter italienske Sampdoria ud med Brentford, der tidligere på sommeren sendte Christian Eriksen til Manchester United. Det bekræfter klubben på sin hjemmeside.

Dermed bliver han en del af danskerkolonien under Thomas Frank, der nu tæller seks danskere: Mads Bech Sørensen, Luka Racic, Mads Roerslev Rasmussen, Christian Nørgaard, Mathias Jensen og senest Mikkel Damsgaard.

Damsgaard imponerede stort under sidste sommers EM, hvor det blandt andet blev til en scoring i semifinalenederlaget til England.

Inden Sampdoria startede Mikkel Damsgaard karrieren i FC Nordsjælland – ligesom sin nye holdkammerat, Mathias Jensen.

Også hos Thomas Frank skaber det glæde med den nye tilgang.

Thomas Frank om langskudskasse: Jeg ved ikke, hvad de fodrer dem med her

– Mikkel er, efter min mening, endnu et klassisk Brentford-køb. Han er en ung spiller med stort potentiale til at udvikle sig yderligere. Vi ved, at vi kan hjælpe Mikkel med at nå sit højeste niveau. Det har vi mandskab her, der har erfaring med, og vi ser frem til at arbejde med ham, siger Brentfords danske manager Thomas Frank til klubbens hjemmeside.

Den vævre dansker nåede at spille to sæsoner i Sampdoria, hvor det blev til 46 kampe med beskedne to mål og fire oplæg.

Mikkel Damsgaard har skrevet under på en femårig aftale i Brentford, og han træner med truppen forud for lørdagens kamp mod Manchester United. Om danskeren er i spil til den kamp, melder Brentford endnu intet om.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer