1 min læsningDansker nyder Premier League-tilværelsen: Det er verdens bedste liga

Rasmus Nissen Kristensen er godt tilfreds med at have skiftet østrigsk fodbold ud med den engelske Premier League efter skiftet til Leeds.

1 min læsning
Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Rasmus Nissen Kristensen har fået en god start i Leeds.

Den driftsikre back tog i sommeren et gevaldigt skridt op ad fodboldstigen, da han byttede den østrigske liga ud med Premier League.

Indtil nu har danskeren allerede spillet fem kampe for Leeds i ligaen, hvor det vel og mærke er blevet til fuld tid i alle fem, og Rasmus Nissen Kristensen er også yderst tilfreds med skiftet.

– Jeg synes, det har været fedt. Det har naturligvis været en stor omvæltning, for det er et helt andet niveau til dagligt. Det har været udfordrende for mig, og det har jeg virkelig nydt. Vi har også fået en god start på sæsonen, siger Rasmus Nissen Kristensen til Tipsbladet og fortsætter:

– Det er en større klub, og der er omstændigheder udefra, som gør, at det hele bare et på et andet niveau. Det gælder selvfølgelig ikke mindst den modstand, men er oppe imod hver uge. Det er virkelig fedt at spille Premier League. Man kan virkelig mærke, at folk går op i det, og der er en forrygende stemning på lægterne hver weekend.

Rasmus Nissen Kristensen er en del af landsholdstruppen, der skal spille Nations League imod Kroatien og Frankrig.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer