1 min læsningNægter at stille op – Mbappé bliver væk fra photo shoot med landsholdet

Når det franske landshold offentliggør holdbilleder til de kommende Nations League-kampe, vil man ikke kunne se Kylian Mbappé på nogen af dem.

1 min læsning
Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix

Ellers tak!

Kylian Mbappé nægter at stille op til photo shoots med det franske fodboldforbund efter en lang strid mellem de to parter om rettigheder.

Ifølge det franske medie L’Equipe skyldes uenighederne, at det franske fodboldforbund ikke vil lave om i den aftale, der omhandler spillernes billederettigheder, samt at det ikke er lykkes at lave en aftale om det kommende VM.

Boykottet kommer oven i en anden sag, der strækker sig tilbage til foråret, hvor Mbappé nægtede at være en del af markedsføringskampagner for fastfood- og bettingfirmaer, der havde et samarbejde med det franske landsholds ifølge Le Parisien.

Dengang skyldtes det, at han ikke ville associeres med produkter, der er skyld i fedme og gamblingproblemer, da han har mange unge fans.

Det franske landsholds samarbejdspartnere har ellers mulighed for at udvælge fem spillere fra holdet, som de kan bruge til reklame-kampagner, og derfor venter man nu på, om udeblivelsen vil få konsekvenser for den franske superstjerne.

Kylian Mbappés repræsentanter har dog på trods af disse sager sagt, at han er fuldt fokuseret på de kommende Nations League-kampe, hvor turen går til Parken når Frankrig skal spille mod Danmark.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer