1 min læsningDet er ikke sundt for mig at lave ingenting – David Nielsen vil træne igen

David Nielsen har endnu ikke fået et nyt trænerjob, efter han blev fyret i AGF på grund af et dårligt forår i Superligaen.

1 min læsning
Cheftræner David Nielsen under hans sidste kamp. Superligafodbold i playoff spilet mellem AGF - FC Nordsjælland. Aarhus lørdag den 21. maj 2022. (Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix)

– Det er svært ikke at kunne komme i krig hver uge.

David Nielsen savner trænergerningen, efter at han har set til udefra denne sæson. Det afslører den arbejdsløse træner i et interview med Eurosport.

Den karismatiske træner blev fyret i AGF efter et forår i Superligaen, hvor det nær var gået helt galt for holdet fra Fredensvang, da de kun endte et point over nedrykningsstregen.

Alligevel er han nu igen klar til at være træner for et hold. Også selvom han egentlig havde lovet sig selv at holde et års pause.

– Det er jo en nådesløs verden. Den ene dag har du et job. Nu går jeg, og jeg har ikke noget job. Det er super fint at gå rundt her og hygge mig, men i morgen står man klar med skjold og sværd igen, hvis det er det, der skal til, og det rigtige er der, siger David Nielsen og fortsætter:

– Det startede med at være et år, men det er det jo ikke. Det kan man jo godt mærke. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg ikke har levet et helt almindeligt liv. Jeg er ikke et helt almindeligt menneske. Det er jeg udmærket godt klar over. Det er ikke sundt for mig at gå og ikke lave noget i lange perioder. Der skal være noget.

Du kan se interwievet med David Nielsen her.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer