1 min læsningNy Liverpool-signing spiller med reserverne

Den nye Liverpool-spiller Arthur Melo startede inde for klubbens U21-hold, efter spilletiden har været knap siden brasilianeren blev udlånt fra Juventus.

1 min læsning
Lindsey Parnaby/AFP/Ritzau Scanpix

– I har ret, jeg tog fejl.

Det var sjældne indrømmelser, der kommer fra Liverpool-træneren Jürgen Klopp, da han blev spurgt til om Liverpool manglede en ekstra midtbanespiller.

Indrømmelser der førte til, at klubben på transfervinduets sidste dag, hentede den 26-årige midtbanespiller Arthur Melo på leje i Juventus som en ekstra gardering til midtbanen, hvor flere spillere har siddet ude med skader.

Men på trods af skader til spillere som Naby Keita, Alex Oxlade-Chamberlain og anfører Jordan Henderson, er det indtil nu kun blevet til 13 minutter på banen imod Napoli for Arthur, der endnu ikke har været i spil i Premier League.

I stedet holder brasilianeren kampformen ved lige for Liverpools U21-hold, der spillede imod Leicesters ditto, sammen med de to andre spillere fra førsteholdstruppen Nathan Phillips og Fabio Carvalho

Officielt: Tre Premier League-opgør udskudt i den kommende runde

Liverpool skal ikke i aktion i denne weekend, da den planlagte kamp imod Chelsea er blevet udskudt. Det kan du læse mere om i den vedhæftede artikel.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer