Highlights: Wolves så rødt i City-sejr – vanvittige Haaland slog endnu en rekord!

Manchester City og Erling Haaland fortsætter sin glimrende start i Premier League. Efter dagens sejr mod Wolves har nordmanden sikret sig endnu en rekord.

Haaland

Premier League vendte fredag aften tilbage efter en udsat runde med kampene Aston Villa mod Southampton og Nottingham Forest mod Fulham. I den tidlige lørdagskamp tog Wolverhampton så imod Manchester City.

Her formåede Pep Guardiolas mandskab at bryde ligaens bedste defensiv (målt på mål imod i de første seks runder, red.) ned ad to omgange i første halvleg, hvor Erling Haaland kom på tavlen for sjette kamp i træk, inden Nathan Collins så direkte rødt for en slem stempling på Jack Grealish.

I anden halvleg blev Wolverhamptons 10 mand presset i bund, men den stærke defensiv holdt gæsterne stangen, indtil Jack Grealish tyve minutter før tid gjorde det til slutresultat 0-3.

Du kan se alle kampens scoringer – og et direkte rødt kort til Wolverhampton – nederst i denne artikel.

Hvid og Korotayev med BIG 9-forudsigelser: Premier League vender tilbage!

Wolverhampton 0-1 Manchester City (Jack Grealish, 1′):

Wolverhampton 0-2 Manchester City (Erling Haaland, 16′):