VM 2022

5 min læsningHvid og Korotayev med BIG 9-forudsigelser: Premier League vender tilbage!

BIG 9 er tilbage og denne gang byder kuponen på kampe fra LaLiga, Serie A, Bundesliga samt Premier League, som atter ruller i England efter en udsat runde.

5 min læsning

BIG 9 er tilbage med en lørdagskupon, hvor der atter er Premier League på programmet, efter ligaen ellers har været sat i bero i den seneste weekend grundet dronning Elizabeths død.

Derfor har Bet25 udvalgt ni kampe, som altså tager os tilbage til den bedste engelske række, den tyske Bundesliga, Serie A, LaLiga og Championship.

Kristian Korotayev og Allan Hvid kigger hver uge BIG 9-kuponen igennem, og du finder samtlige indsigter og analyser i vores videoproduktion til denne runde øverst i denne artikel.

Når du opretter din kupon på bet25.dk, kan du altid vælge at gardere flere af dine kampe – nøjagtig ligesom på en klassisk tipskupon.

BIG 9

Annoncørbetalt indhold – denne artikel er en sponsoret artikel

Kamp 1: Tottenham – Leicester City (HVID)

Kampstart lørdag klokken 18:30

Tottenham tager hjemme i London imod kriseramte Leicester City i en kamp, hvor jeg går efter hjemmesejren i et målrigt opgør. Det gør jeg primært, fordi Brendan Rodgers og co. er elendige for tiden.

Jeg kan ikke se dem få vendt skuden mod Tottenham på udebane. Spurs var ikke i kamp i weekenden, men var til gengæld i aktion i midtugen, hvor man var tæt på et brugbart resultat i Lissabon.

Dog var to sene scoringer nok til, at man tabte med 2-0 til Sporting, og det resultat vil Antonio Conte nu benhårdt gå efter at revanchere i Premier League, hvor man lægger godt til i toppen af tabellen.

Anbefaling: 1-tallet og over 2,5 mål

Tottenham var tæt på at få et brugbart resultat med sig hjem i midtugens Champions League-opgør i Lissabon, hvor man i overtiden dog indkasserede to mål og tabte med 2-0 til Sporting. Foto: Pedro Nunes/Reuters/Ritzau Scanpix

Kamp 6: FC Barcelona – Elche (KOROTAYEV)

Kampstart lørdag klokken 16:15 BIG 9

Robert Lewandowski og FC Barcelona behøver ingen nærmere introduktion.

Den polske superangriber har fået en glimrende start på sin Barca-karriere, hvor han i skrivende stund har lavet seks mål i LaLiga og tre i Champions League.

Tirsdag aften blev det dog til et nederlag på polakkens gamle hjemmebane, da Bayern München slog Barca med 2-0 på Allianz Arena.

Derfor er jeg overbevist om, at de lørdag aften på hjemmebane mod upåagtede Elche – som har en målscorer på 2:13 og som ligger næstsidst i tabellen med blot et enkelt point efter fem kampe – tager alle tre point i en kamp, hvor der bliver scoret mere end to mål.

Anbefaling: 1-tallet og over 2,5 mål

FC Barcelona tabte i midtugen med 2-0 til FC Bayern München i Champions League. Det kommer lørdag eftermiddag til at gå ud over Elche i LaLiga, inden landsholdspausen står for døren. Foto: Christof Stache/AFP/Ritzau Scanpix
BIG 9

Husk – du skal bruge et Wildcard på hver kupon.

Ugens BIG 9-kupon

I programmet, der publiceres hver fredag, spiller Allan og Kristian altid 64 rækker til en værdi af 0,50 kroner pr. række. Det giver altså en samlet kuponpris på 32 kroner. Her kan du se, hvordan de to kuponer ser ud i denne runde.

Kristian satser på en målrig hjemmesejr til Tottenham mod kriseramte Leicester City og det samme udfald på Spotify Camp Nou, hvor FC Barcelona tager imod Elche.

Allan er også overbevist om en målrig kamp med en sejr som udfald til Tottenham, men vælger i sin anden ‘sikre’ kamp at kigge mod Spanien og LaLiga, hvor Valencia møder Celta Vigo i et opgør, hvor han spår Gennaro Gattuso & co. til at tage alle tre point hjemme på Mestalla i endnu en målrig kamp.

Og som du kan se herunder, så vælger Allan og Kristian i denne uge at placere deres Wildcards på hver sin kamp.

Kristian M. Korotayevs kupon til weekenden.
Allan Hvids kupon til weekenden.

Det interne regnskab: Allan Hvid mod Kristian Korotayev

I det interne regnskab fører Kristian fortsat med to over Allan.

Men der er kun spillet to runder af BIG 9, og med weekendens vanskellige kupon kan der rykkes på stillingen.

Annoncørbetalt indhold – denne artikel er en sponsoret artikel

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer