Highlights: Fulhams fantastiske fem minutter sænkede Forest i målrigt oprykkerbrag

Premier League bød på oprykkerkamp, da Nottingham Forest tog imod Fulham, der hentede tre point på udebane for første gang i sæsonen i et særdeles underholdende opgør.

Nottingham Forest-Fulham

Oprykkerne fra Nottingham Forest skulle forsøge at bryde deres nederlagsstime på tre kampe, da sæsonens overraskelse fra Fulham gæstede City Ground.

Nottingham Forest gik ind til anden halvleg med en 1-0 føring, men tabte hovedet fuldstændig under et voldsomt tryk fra Fulham, der vendte kampen i deres favør på fem minutter til slutresultatet 1-3.

Nigerianske Taiwo Awoniyi åbnede scoringskontoen og jublen for hjemmefansene med scoringen til 1-o, som blev første halvlegs eneste scoring. Fulham-manageren Marco Silvas peptalk i pausen fortjener en pris, for mellem det 50. og 55. minut vendte gæsterne kampen på hovedet med tre scoringer af henholdsvis Kenny Tete, Joao Palhinha og Harrison Reed.

Hjemmeholdet rystede lussingen af sig og fik reduceret til 2-3 på et mål af Lewis O’Brien. Herefter blev kampen forvandlet til en dramatisk Forest-jagt efter udligningen, men Fulham holdte stand og tog alle tre point i det underholdende oprykkerbrag.