2 min læsningUdlejet Barca-spiller vil ikke tilbage: Jeg er 100 procent det rette sted

Sergino Dest befinder sig på et lejeophold i AC Milan, og står det til amerikaneren selv, fortsætter karrieren i den italienske klub.

2 min læsning
Sergino Dest AC Milan FC Barcelona

Henover sommeren fik en række FC Barcelona-spillere en kedelig besked fra Xavi.

Træneren indledte oprydningen i truppen, og det betød, at flere spillere var uønsket og dermed måtte søge mod andre destinationer.

En af dem var som bekendt danske Martin Braithwaite, der fik revet sig fri af kontrakten med Barca for i stedet at skrive under med bysbørnene fra Espanyol.

FC Barcelona ansætter tidligere spiller som sportsdirektør

I bagkæden havde Sergino Dest sværere ved at finde en potentiel køber, og derfor endte det med et lejeophold i italienske AC Milan. Hvad der ellers var en sørgelig afsked med catalanerne er derimod blevet vendt til en positiv oplevelse for den amerikanske højreback – han er nemlig faldet for den italienske klub.

– Jeg er 100 procent sikker på, jeg er det rigtige sted. Jeg kan se det på faciliteterne og personalet. Det er op til mig at gøre mit bedste, lyder det fra Sergino Dest til AC Milans hjemmeside.

Den 21-årige amerikaner er på en midlertidig kontrakt hos de forsvarende italienske mestre indtil næste sommer. Når lejeaftalen ophører, håber Dest, at hans indtryk resulterer i udnyttelsen af købsklausulen, der ligger i aftalen mellem storklubberne.

– Der er en købsklausul i kontrakten mellem AC Milan og Barcelona, så jeg vil gøre mit bedste, fordi jeg håber, at Milan henter mig på en permanent aftale.

Barca-stjernefrø forlængede langt om længe: Drømt om siden jeg var helt lille

Sergino Dest fik sin Milan-debut onsdag aften, da han blev indskiftet i Champions League-opgøret mod Dinamo Zagreb. Her fik højrebacken 13 minutter på grønsværen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer