2 min læsningBarca-stjernefrø forlængede langt om længe: Drømt om siden jeg var helt lille

FC Barcelona har sikret spanske Gavi fire år mere i klubben med en kontraktforlængelse og en skyhøj købsklausul.

2 min læsning
FC Barcelona Gavi

Xavi Hernández er i færd med at genskabe FC Barcelona.

Et hav af unge spillere, der skal bære mastodonternes fakkel videre har forlænget med klubben – der manglede dog en vigtig brik.

Gavi havde indtil onsdag kontraktudløb til næste sommer, men de to parter fik endelig styr på den 18-årige midtanespillers fremtid, da han bliver i Barca frem til 2026.

Vanvittig frikøbsklausul: FC Barcelona forlænger med stortalent

Trods en længere forhandlingsperiode glæder det nu Gavi, at hans drengedrøm er gået i opfyldelse.

– Jeg er meget glad for forlængelsen. Det er noget, jeg har drømt om, siden jeg var lille. Vi (Gavi og Barcelona, red.) har altid vidst, at vi skulle blive succesfulde her, siger Gavi til FC Barcelona.

Barca-stjernefrøet har for alvor plantet sine fødder som en af Xavis udvalgte. I denne sæson har han arbejdet sig til spilletid i samtlige kampe, og med den nye kontrakt kan han fortsat give tilbage til klubben, der opdragede ham.

– Jeg blev hjulpet rigtig meget, da jeg var på La Masia, og jeg er meget taknemlig. Det har været noget helt specielt for mig. Jeg lærte at arbejde hårdt og forblive ydmyg, fortæller Gavi til FC Barcelonas hjemmeside.

Tidligere FC Barcelona-stjerne går ind i dansk sportsbrand

Udover Gavi har FC Barcelona det seneste år forlænget med Ansu Fati og midtbanemakkeren Pedri, der allesammen har fået en frikøbsklausul på 1 milliard euro, svarende til omkring 7,5 milliarder kroner.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer