2 min læsningMedier: Dansk landsholdsspiller på blokken i flere storklubber

Jesper Lindstrøm har imponeret i Frankfurt, og præstationerne gør nu angiveligt flere af de allerstørste klubber i Europa interesseret i den unge dansker.

2 min læsning
Jesper Lindstrøm har angiveligt flere bejlere
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Skal karrieren fortsætte i toppen af Premier League, LaLiga, Bundesligaen eller måske Serie A?

Det spørgsmål kan snart blive reelt for Jesper Lindstrøm, der rygtes på blokken i flere af de største topklubber i europæisk fodbold. Det skriver det spanske medie Fichajes, der også kender navnene på klubberne.

22-årige Lindstrøm, der som forventet blev udtaget til den danske landsholdstrup til de forstående kampe i Nations League, har været en succes i Eintracht Frankfurt og blev matchvinder for sin tyske klub i tirsdagens udesejr på 0-1 over Marseille i Champions League.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Fra Premier League skulle de to førerhold Manchester City og Arsenal have set sig varme på den danske offensivspiller, der også har interesserede klubber længere sydpå.

For i LaLiga skulle storklubben FC Barcelona også være interesseret i Lindstrøm, hvilket kan skabe vej til muligheden for at spille sammen med landsholdskollegaen Andreas Christensen, der er skiftet til klubben i sommerens transfervindue.

Lindstrøm om historisk scoring: Det er ikke vigtigt

Også i den italienske Serie A skulle hele tre store klubber have den tidligere Brøndby-spiller på blokken i form af Juventus FC, AC Milan og AS Roma. Det rapporterer Calciomercato.

Der er dog også mulighed for at blive indenfor den tyske grænse. For i Bundesligaen skulle endnu en storklub have fulgt danskeren – nemlig Bayern München, der har for vane at støvsuge de andre tysker klubber for de største Bundesliga-stjerner.

Dansk landsholdsspiller nomineret til Golden Boy

Jesper Lindstrøm skiftede sidste sommer til Eintracht Frankfurt fra Brøndby IF og fik straks succes i sin nye klub, som offensivspilleren med det farlige højreben har spillet 49 kampe for. Det har afstedkommet otte mål og ni assists.

Næste mulighed for at imponere i Frankfurt-trøjen er lørdag, hvor Lindstrøm og Co. på udebane skal møde VfB Stuttgart i Bundesligaen. Kampen spilles klokken 15.30 og kan ses på Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer