1 min læsningLindstrøm om historisk scoring: Det er ikke vigtigt

For Jesper Lindstrøm var det ikke den individuelle præstation, der var i højsædet, efter han tirsdag sikrede Frankfurt deres første sejr nogensinde i Champions League.

1 min læsning
Foto: Christian Hartmann/Reuters/Ritzau Scanpix

Jesper Lindstrøm sendte tirsdag Eintracht Frankfurt-fans i ekstase.

Ikke blot fordi han blev matchvinder i tyskernes opgør mod Marseille i Champions League, men også fordi scoringen var klubbens første nogensinde i Champions League.

Et stort moment i den tyske klubs historie, som danskeren vil blive husket for. Men for Lindstrøm selv var det blot en sidenote, at scoringen havde historisk værdi.

– Det er ikke mig som klubbens første målscorer i Champions League, der er vigtig, men holdet, fordi de sikrede klubbens første sejr i turneringen, fortæller Lindstrøm til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Fodbold handler om at kæmpe og score mål. Mod Sporting for eksempel lykkedes vi kun med den ene ting, i dag gjorde vi begge, fortæller den nyudtagede landsholdsspiller.

Det er første gang nogensinde, Frankfurt er en del af Europas fineste fodbolds-selskab. Klubben har ellers en håndfuld gange været en del af det næstfineste i Europa League og UEFA Cuppen, som de endda har vundet ved to lejligheder.

Men nu er de første point altså på kontoen i Champions League, hvor den næste udfordring hedder Tottenham Hotspur på hjemmebane. En kamp, der løber af stablen 4 oktober klokken 21:00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer