1 min læsningDansk landsholdsspiller nomineret til Golden Boy

I tirsdags blev han udtaget til det danske A-landshold. Og blot tre dage senere er den 19-årige angriber nu blevet nomineret til Golden Boy

1 min læsning
Rasmus Højlund er nomineret til Golden Boy
Foto: MIGUEL MEDINA / AFP.

Det er en noget af en begivenhedsrig uge, som 19-årige Rasmus Højlund er halvvejs igennem.

Tirsdag blev den unge angriber udtaget til det danske A-landsholds forestående kampe i Nations League, og nu er han også blevet nomineret blandt 39 andre unge spillere til den eftertragtede Golden Boy-pris.

Det er den foreløbige kulmination ovenpå et fantastisk forår for Sturm Graz, der i sommers sendte ham videre til Serie A og Atalanta, hvor det allerede er blevet til en scoring og godt med spilletid.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Rasmus Højlund er eneste dansker blandt de nominerede til prisen, der hvert år gives til den bedste unge spiller født senest 1. januar 2002 af den italienske avis Tuttosport.

På listen over de 40 nominerede er flere dygtige spillere heriblandt Jude Bellingham (Borussia Dortmund), Ansu Fati (FC Barcelona) og Gavi (FC Barcelona.

Ugen kan ende helt perfekt for den unge dansker, der skiftede fra F.C. København til østrigske Sturm Graz i januar, når han sammen med resten af Atalanta-holdet søndag skal et smut til den italienske hovedstad, Rom. Her tager Roma imod, og du kan se kampen klokken 18.00 på TV2 Play.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer