2 min læsningBrøndby-profil flået hjem fra lejeophold: Det har været helt perfekt for mig

Jens Martin Gammelbys lejeophold i polske Legnica sluttede brat, da skader i Brøndby-truppen åbnede en plads på backen.

2 min læsning
Jens Martin Gammelby leje Polen Legnica Brøndby tilbage i

Brøndby IF valgte i januar at udleje Jens Martin Gammelby til Miedz Legnica et år frem.

Blas Riveros og Kevin Mensah blev begge ramt af skader, hvilket dannede grundlag for at hente Gammelby tidligt hjem fra lejeopholdet.

Siden har han fået fuld spilletid i to mulige kampe – og det passer den hjemvendte forsvarer helt fint.

Niels Frederiksen om skadet Brøndby-profil: Her kommer han tilbage

– Det har været helt perfekt for mig med så meget spilletid fra start. Jeg har følt mig godt tilpas og kommer også med en solid kampform i forvejen, så det har ikke været noget problem fysisk for mig at gå ind og spille. Det har været helt perfekt for mig, og jeg er utrolig glad for at spille for Brøndby igen, siger Jens Martin Gammelby til Brøndby IF.

Da den 27-årige backspiller vågnede den 29. august – to dage før transfervinduets deadline – i Polen, havde han næppe forestillet sig, at han 13 timer senere ville vende tilbage til Brøndby. Det blev derfor en hektisk afslutning på sommeren.

– Vi havde en dialog med Brøndby, og så skete det egentlig faktisk på den sidste dag, at jeg kunne blive kaldt hjem, i forhold til den option der var. Så det var på den dag, jeg fik at vide, at jeg skulle vende retur og slutte lejeopholdet. Så der var det jo bare at pakke min bolig ned, og så var det bare afsted mod Danmark.

– Så jeg havde lige 13 timer i bil fra Polen, og så var det direkte ind og spille kamp, men det var utrolig fedt og en fantastisk oplevelse at komme tilbage, understreger Gammelby.

Medier: Dansk landsholdsspiller på blokken i flere storklubber

Det blev dog ikke til spilletid for den offensive backspiller den 29. august, da Brøndby IF tabte 0-2 til FC Midtjylland på hjemmebane.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer