1 min læsningNiels Frederiksen om skadet Brøndby-profil: Her kommer han tilbage

Kevin Mensah blev tilbage i marts måned ramt af en uheldig korsbåndsskade mod Silkeborg. Nu fortæller Niels Frederiksen om, hvornår han forventer Mensah er tilbage.

1 min læsning
Brøndbys cheftræner Niels Frederiksen. Superligakampen mellem Brøndby IF - OB i Brøndby søndag den 14. august 2022. (Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix)

Kevin Mensah har ødelagt korsbåndet i sit ene knæ og forventes ude i et års tid.

Så hård var beskeden på Brøndbys egen hjemmeside tilbage i marts, da det lå fast, at uheldet havde ramt Mensah på en af de hårdest mulige måder i en kamp mod Silkeborg.

Et halvt års tid efter korsbåndsskaden, fortæller Brøndby-træner, Niels Frederiksen, til campo.dk om, hvornår han forventer og håber, at den 31-årige venstreback igen kan være tilbage på banen for de blå-gule.

– Han (Kevin Mensah, red.) er noget længere fra, men det går fremad. Vi skal være meget opmærksomme, for det er jo en korsbåndsskade, hvilket typisk er 9-12 måneder, at man er ude, og han er vel på sjette eller syvende måned, fortæller Brøndby-træneren.

– Fordi efteråret slutter så tidligt som det gør, allerede i midten af november, så tror jeg ikke, at det er realistisk (at se ham tilbage inden, red.) og med ham vil vi heller ikke tage nogle chancer.

– I min plan, der er han klar til at spille fodbold igen på 100 procent igen til januar, slutter Niels Frederiksen.

Uanset hvad, er Mensah i hvert fald ikke med, når Brøndby på søndag spiller ude mod Viborg FF, hvor holdet fra Vestegnen skal forsøge at lukke hullet til toppen af Superligaen.

Hele interviewet med Niels Frederiksen kan ses øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer