2 min læsningBrentford-angriber udtaget til Englands trup – United-profil udeladt

Gareth Southgate har udtaget sin engelske landsholdstrup til de kommende UEFA Nations League-kampe, og her får Ivan Toney mulighed for debut, mens Jadon Sancho er blevet overset i udvælgelsen.

2 min læsning
Ivan toney England landshold Jadon Sancho

Ivan Toney har været en af frontfigurerne for Thomas Frank og Brentfords succes de seneste to sæsoner.

Med 13 scoringer siden januar har den 26-årige angribers præstationer nu sikret ham en plads på det engelske landshold for første gang i karrieren.

Christian Eriksen afslører: Denne Liverpool-spiller imponerer mig mest

Den engelske landstræner Gareth Southgate har nemlig udtaget truppen på 28 spillere, der skal kæmpe i UEFA Nations League mod to udfordrende modstandere.

Først venter der englænderne revanche fra EM-finalen mod Italien, som bekendt rendte med titlen som europæiske mestre. Derefter drager de engelske spillere hjem fra Italien og ind på Wembley, hvor de historiske landsholdsrivaler fra Tyskland venter.

Ivan Toney erstatter en skadet Marcus Rashford, men Southgate har med vilje set bort fra en kampklar Manchester United-spiller.

Jadon Sancho har genfundet dele af formen fra sin tid i Dortmund, men den 22-årige driblestærke kantspiller er noget overraskende ikke blandt de udvalgte.

Eriksen-assist med til at sikre United komfortabel sejr i Moldova

Det ærgrer United-spilleren, at han misser en plads i England-truppen med et VM lurende om hjørnet.

– Det er 100 procent et af mine mål. Det er ærgerligt, at jeg ikke er blevet kaldt ind, men jeg må fokusere på mig selv og blive ved med at arbejde hårdt. Det er, hvad jeg vil gøre, siger Sancho til Manchester United.

Ser man bort fra Southgates udtagelse, har Sancho ellers været en fast del af landsholdstruppen siden han som 18-årig debuterede i 2018. Siden har han spillet 23 kampe for England med tre scoringer til følge.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer