Eriksen-assist med til at sikre United komfortabel sejr i Moldova

Christian Eriksen viste overblik og var med til at sikre Manchester United en forventet sejr i Europa League mod FC Sheriff.

Manchester United Eriksen FC Sheriff

Manchester United skulle torsdag aften rette op på første rundes skuffende 0-1 nederlag til Real Sociedad, da Christian Eriksen og holdkammeraterne gæstede moldoviske FC Sheriff i Europa League.

Danskeren satte gang i United tidligt i kampen, som efter slutfløjtet resulterede i en sikker 0-2 sejr til De Røde Djævle.

Overblik: FC Midtjylland, Silkeborg og Manchester United skal i aktion i Europa

Efter 17 minutter endte en hurtig offensiv boldomgang i fødderne på Eriksen. Med blikket rettet Antony på højrefløjen snød danskeren Sheriff-forsvaret ved i stedet at finde Jadon Sancho, og med en skudfinte efterfulgt af en stensikker afslutning, var United i front med 0-1.

Kort før pausen sikrede Cristiano Ronaldo en solid pauseføring med et koldblodigt hug på straffespark.

Manager Erik ten Hag havde formentlig bedt sit mandskab om at trække håndbremsen offensivt, for United lignede ikke et hold, der forsøgte at udbygge føringen.

Omvendt dannede de en solid forsvarskæde, hvorfor Sheriff ikke fik de store muligheder for en reducering. Med 0-2 sejren kravler United op på en foreløbig andenplads med tre point og samme antal bag Real Sociedad, der vandt deres opgør mod bundproppen Omonia.