2 min læsningChristian Eriksen afslører: Denne Liverpool-spiller imponerer mig mest

Den danske landsholdsspiller Christian Eriksen fortæller i et interview om spillere fra det afrikanske kontinent, at han er særlig imponeret over en bestemt spiller hos ligarivalerne.

2 min læsning
Christian Eriksen i Manchester United
Foto: Ritzau Scanpix / AP Photo / Rui Vieira

Christian Eriksen har fundet sig tilrette hos Manchester United.

Efter en hård start har den danske landsholdsspiller vundet fire Premier League-kampe i træk med sit hold, og Eriksens navn er igen på forsiden af mange internationale medier.

I et af de mange interviews danskeren har givet, sætter han ord på en af sine modstandere, der har gjort særlig indtryk. Og det er en af Manchester Uniteds største rivaler, viser det sig.

– Jeg bliver nødt til at sige Salah, udtaler Eriksen til mediet HITC.

– Han har været i Premier League i et par år nu og har også tidligere spillet i Chelsea. At spille på det niveau, han har gjort i de seneste par år, har været ret imponerende, siger Eriksen i interviewet.

Christian Eriksen skrev i sommer under på en 3-årig kontrakt med Manchester United efter seks måneders lejeophold i danskerklubben Brentford, og Eriksen og Salah har også tidligere spillet overfor hinanden, da Christian Eriksen spillede i Tottenham Hotspur.

Mohamed Salah spillede i Chelsea FC fra 2014 – 2016.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer