2 min læsningXavi: Sådan slår vi Bayern München

Bayern München har haft godt styr på FC Barcelona i deres indbyrdes Champions League opgør, men det håber Xavi har ændret sig.

2 min læsning
Lukas Barth/Reuters/Ritzau Scanpix

17-4 til Bayern München.

Sådan lyder den samlede målscore i de seneste fire Champions League kampe mellem Bayern München og FC Barcelona.

Den dårlige stime imod tyskerne skal Xavis hold i aften forsøge at bryde, når de to hold mødes i Champions Leagues gruppe C, og Barca-chefen ved, der venter en svær opgave forude.

– Det er sandt, at vi kun har slået Bayern to gange i Champions League og aldrig på deres hjemmebane, og det viser, hvor svær en opgave det er. Vi kan gøre det; vi er i god form og vi kommer her med meget håb, siger Xavi på pressemødet før kampen.

Sidst de to hold spillede imod hinanden, var i sidste sæsons Champions League-gruppespil, hvor Xavi lige havde overtaget holdet som træner, og spanieren mener, at der er sket meget siden det seneste møde mellem holdene.

https://admin.youplay.se/organizations/13/content_providers/502/provider_channels/1278/programs/4580/parts/456420/edit

– Hvad jeg mener har ændret sig mest siden kampen for ni måneder siden, er vores mentalitet. Den dag sagde jeg, at vi skulle arbejde hårdt og vise karakter, men det var ikke en god præstation. Jeg tror vi har ændret vores mentalitet, siger Xavi og fortsætter:

– Vi skal gå derud uden frygt. Vi kan tabe, men vi skal gå derud for at vinde, presse højt på banen og have bolden, det er Barca. Vi har brug for personlighed og den rigtige attitude. Indkøbene og sejrene har også hjulpet os.

Lewandowski slår målscoringsrekord efter flyvende start i FC Barcelona

Kampen mellem de to storklubber starter kl 21, og den bliver vist på TV3+.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer