2 min læsningMaxsø om Vallys-modtagelse: Han må vise det på banen

Det er ikke alle Brøndbys fans, der er lige begejstrede for sommerindkøbet Nicolai Vallys, der er opvokset tæt på ærkerivalerne fra F.C. København.

2 min læsning
Nicolai Vallys
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

NB: Opdatering 16:10:

Denne artikel er skrevet forud for Brøndbys kamp mod Randers FC. Fangruppen Alpha, som har været mest kritiske overfor Nicolai Vallys, ville ikke selv give Nicolai Vallys en ‘Fenerbahce’.

Alpha overlod dog velvilligt ordet til de øvrige fans, som både sang Nicolai Vallys’ navn og gav en tydeligt glad Nicolai Vallys den meget omtalte Fenerbahce.

Nicolai Vallys er opvokset på Østerbro – F.C. Københavns nabolag.

Derfor vakte det en smule opsigt, da han denne sommer skiftede fra Silkeborg IF til Brøndby IF.

Ikke alle dele af Brøndbys fangrupperinger var lige tilfredse med det indkøb, og det lod de både klub og spiller vide. Søndag får Vallys så hjemmebanedebut på Brøndby Stadion, men anfører Andreas Maxsø regner ikke med, at offensivspilleren får en såkaldt ’Fenerbahce’-hilsen af fansene forud for kampne.

– Det kommer til at tage sin tid, og det må vi respektere, og det ved Nicolai også godt. Så må han jo vise det på banen, og så er jeg sikker på, at det går rigtig hurtigt, siger Andreas Maxsø forud for søndagens kamp mod Randers FC til Discovery+.

Selvom flere af Brøndbys fans altså var utilfredse med købet af Nicolai Vallys, så er det ifølge klubbens anfører et mindretal. Derudover har der også været flere fans, der som modreaktion har hyldet den nu tidligere Silkeborg-spiller.

– Når jeg har snakket med ham, så er det størstedelen af Brøndby-fansene, der er glade for ham, og jeg er også sikker på, at den sidste del også bliver rigtig glad for ham.

Brøndby IF står sammen om Vallys: Uacceptabelt!

– Størstedelen af fansene er glade for, at Vallys han er her. Så er der en reaktion ovenpå de ting, der er blevet sagt, sådan er det. Der har været en masse positive tilkendegivelser og gode initiativer, det har været fedt, og det lægger vi selvfølgelig mærke til, lyder det fra Andreas Maxsø.

Nicolai Vallys har ikke selv udtalt sig om  de mange positive og negative reaktioner ovenpå hans skifte til Brøndby IF.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer