3 min læsningBrøndby IF står sammen om Vallys: Uacceptabelt!

Brøndby IF har fredag udsendt et statement, hvor man i fællesskab står bag nyindkøbet Nicolai Vallys, der har modtaget adskillige negative beskeder efter sit skifte fra Silkeborg IF.

3 min læsning
Vallys Brøndby IF 22,5 millioner kroner
Foto: brondby.com

Nicolai Vallys er ny Brøndby-spiller, men det kan alle ’tilhængere’ åbenbart ikke acceptere.

Fredag eftermiddag melder klubben nemlig ud på sin hjemmeside, at man står bag sin nye spiller, der på transfervinduets sidste dag færdiggjorde et skifte fra Silkeborg IF.

Det gør man, fordi offensivspilleren har modtaget adskillige ‘uacceptable beskeder, som går langt over grænsen’.

Her lægger fodbolddirektør Carsten V. Jensen ud:

– Vi er utrolig glade for, at vi med Vallys har fået en af Superligaens største profiler. Han er en fantastisk dygtig fodboldspiller, og han er lige så begejstret og ydmyg over skiftet til Brøndby IF, som vi er. Vi kan se, at langt de fleste tilkendegivelser fra klubbens fans er meget positive, men der har desværre også været en række kommentarer og beskeder, som er uacceptable og går langt over grænsen. Det er simpelthen udover min fatteevne, at man kan få sig selv til at sende så grænseoverskridende og decideret hadske beskeder til en ny spiller i vores klub og samtidig tro, at man kan kalde sig selv for Brøndby-fan.

– Jeg ved, at der i disse uger er påbegyndt en større dialogproces blandt Brøndby-fans anført af Fanafdelingen, om hvilke værdier der knytter sig til at være Brøndby-fan. Og på baggrund af det vi har set i det seneste døgns tid, så kan jeg kun på det kraftigste opfordre til, at man fortsætter denne proces og skruer op for den dialog, for det er er der tydeligvis behov for

Medie: Brøndby henter kontaktfri Ajax-dansker

Også på spillersiden har man valgt at udkomme med et fælles budskab, hvor anfører Andreas Maxsø er afsender:

– Det er uacceptabelt, at nogle såkaldte fans tyer til den slags beskeder. Vallys er ligeså meget Brøndby spiller som jeg og de øvrige spillere i Brøndby IF er. Ligesom Vallys, så er alle vi spillere i omklædningsrummet stolte over at få lov til at få muligheden for at repræsentere Brøndby IF, og vi har kun ét ønske, og det er at vinde kampe for klubben.  

Nicolai Vallys kan debutere på søndag, når Brøndby møder AC Horsens på udebane.

Hjemmebanedebutten på Brøndby Stadion kan komme den næstkommende weekend, hvor man tager imod Randers FC søndag den 11. september.

Hvid og Korotayev med BIG 9-forudsigelser: Får Champions League betydning på denne kupon?

Klubben har på baggrund af den kedelige hændelse afholdt møde med en række af de aktive fangrupper, heriblandt Alpha og Svinget.

Her oplyser klubben, at der var enighed om, at grænseoverskridende og hadske beskeder til spillere, der repræsenterer Brøndby IF, ikke er acceptabelt.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer