1 min læsningLars Friis om Ross-salg: Vi skal finde løsningerne internt

Med salget af Mathias Ross til Galatasaray, har AaB ikke mange etablerede midterforsvarer tilbage i truppen.

1 min læsning
Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Lars Friis ærgrer sig over at salget af Mathias Ross skete så sent i transfervinduet.

Salget efterlader AaB med to midterforsvarer i truppen uden mulighed for at hente forstærkninger, hvis der skulle opstå en skade.

– Det er da problematisk, når der kommer nogen så sent i transfervinduet og tager vores spillere, og det betyder, at det stiller os i en sværere situation, siger Lars Friis og fortsætter:

– Det er derfor, jeg er glad for, at vi har fået mange af vores transfers på plads tidligt, så det stiller os i en bedre situation.

Lars Friis er også overbevist om, at hans nuværende trup kombineret med spillere fra klubbens U19-hold kan lukke hullet efter Mathias Ross.

– I første omgang skal vi finde vores løsninger internt. Det er med de stoppere, vi har. Nu er der Lars og Daniel tilbage (Kramer og Granli, red), og så har vi nogle spillere på vores U19-hold, som vi er nødt til at kigge på, og så skal vi se, hvad vi ellers har af spillere i forsvarskæden, der kan gå ind og dække den, siger Lars Friis.

AaB-træneren bekræfter også, at både Lars Kramer og Daniel Granli – som har været skadet – er i spil til weekendens kamp.

Dansk Avis: Så meget skal Galatasaray betale for AaB-profil

AaB tager søndag imod Lyngby Boldklub på hjemmebane, hvor holdet skal se om defensiven kan holde stand uden Mathias Ross.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer