3 min læsningSuperliga-brødres veje skilles med stolthed: Det er så fedt

Mathias Ross forlod torsdag Oliver Ross og AaB til fordel for Galatasaray, og det glæder lillebroderen, at storebror har taget skridtet op.

3 min læsning
AaB Oliver Ross Mathias Ross brødre

Torsdag aften præsenterede tyrkiske Galatasaray danske Mathias Ross.

Selvom fem sæsoner i AaB kan give et familiært forhold til klubben, splitter skiftet til Galatasaray midtstopperen med lillebroderen Oliver Ross, der fortsat er en del af AaB-truppen.

Officiel: AaB sælger Ross til tyrkisk storklub

Der er dog ingen ærgrelse at spore hos Oliver, der udelukkende lyser af begejstring og stolthed over storebrors skifte op på en større europæisk scene. Det fortæller den 17-årige lillebror til campo.dk.

– Han har haft ambitioner om at komme til en større klub, så det glæder mig, at han får den chance. Jeg synes, han fortjener det helt vildt meget, og han har spillet rigtig mange kampe her i AaB, og her på det sidste har han spillet helt vildt godt, så selvfølgelig fortjener han det. Jeg synes det er så fedt, siger lillebror Oliver Ross til campo.dk.

Den 17-årige angriber trådte ind i førsteholdstruppen i AaB, hvor storebror allerede havde etableret sig, i sidste sæson. Her var Mathias Ross’ betydning altafgørende for Olivers start i Superligaen.

– Mere eller mindre alt. Grundet ham har jeg været et skridt foran, fordi jeg kendte rigtig mange i forvejen. Jeg har et rigtigt tæt forhold til Mathias, og han har selvfølgelig lært mig op i forhold til, hvordan man gør tingene.

– Selvfølgelig kommer jeg til at savne ham. Det er jo min storebro så selvfølgelig privat allermest, men også bare at have ham herude. Han er en, man altid kan snakke med.

Anfører i AaB Lucas Andersen prøvede selv kræfter af med europæisk fodbold i en ung alder, da han som blot 17-årig skiftede fra det nordjyske til hollandske Ajax. Den nu 27-årige offensiv fryder sig også over Mathias Ross’ skridt ud i Europa og de oplevelser der venter forude for den 21-årige Ross.

Lucas Andersen sigter igen mod udlandet: Min ambition er at ramme den europæiske top

– Det er jo fantastisk. Det er jo det, vi alle går og håber på, men især de unge spillere. Det er jo fedt, at man kan få lov til at komme ud og prøve sig af og opleve at være i international fodbold. Jeg har altid haft det sådan, at hvis man har muligheden for at komme til udlandet, så synes jeg, man skal gøre det, siger Lucas Andersen.

Du kan se hele interviewet med Oliver Ross og Lucas Andersen, hvortil cheftræner Lars Friis også giver sit besyv med om Mathias Ross’ skifte til Galatasaray.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer