2 min læsningFCM-træner efter andet nederlag i streg: Jeg har ingen forklaring

FC Midtjyllands nye cheftræner Albert Capellas var fortvivlet efter nederlaget til Sturm Graz i Europa League.

2 min læsning
FC Midtjylland Albert Capellas

FC Midtjyllands nye cheftræner Albert Capellas tabte 2-0 til AaB i sidste weekend, og onsdag skulle de så forsøge at genrejse sig i Europa League.

Sturm Graz stod for døren i en ellers overkommelig åbner, men Ulvene havde glemt appetitten for mål og det endte med et 1-0 nederlag på østrigsk grund.

FC Midtjylland skuffede og tabte Europa League-åbner mod Sturm Graz

Første halvleg stak særligt ud som en rædderlig præstation fra FCM, der ikke havde en eneste afslutning på mål, og efter kampen var det også en rystet Midtjylland-træner, Albert Capellas, der led sit andet nederlag i streg.

– Jeg har ingen forklaring (på indsatsen i 1. halvleg, red.). Jeg er meget skuffet. Sturm Graz spillede, nøjagtig som vi var forberedt på, men alligevel var vi ikke klar. Det er en mental ting, for spillerne er meget bedre end det her, og jeg forlanger meget mere energi fra dem, siger Capellas til TV2 og uddyber.

Tidligere FCK’er var med til at nedlægge FCM: Ved ikke, om jeg er overrasket

– Vi forsvarede ikke godt, fordi vi mistede for mange nemme afleveringer. Vi skal være meget mere professionelle, vi skal stille større krav til hinanden, og når vi går ud på banen, skal vi være meget mere klar. Vi kom ikke med det, vi forventede.

Albert Capellas og FCM kommer på en svær opgave i weekenden, når de møder Superligaens førsteplads FC Nordsjælland på udebane.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer