FC Midtjylland skuffede og tabte Europa League-åbner mod Sturm Graz

FC Midtjylland tog torsdag aften hul på sin kampagne i Europa League, som endte i et nederlag på udebane til østrigske Sturm Graz.

Sturm Graz FCM

FC Midtjylland skulle torsdag aften forsøge at komme godt fra land i Europa League, da man på udebane tørnede sammen med østrigske Sturm Graz i den første gruppekamp.

Den mission lykkedes dog langt fra, da man måtte se sig slået med 1-0 på et mål, hvor man blev fanget i en omstilling efter blot otte minutter.

Et mål, som du kan se på TV 2 SPORT’s hjemmeside.

Silkeborg, FCM, Arsenal og United i aktion: Følg torsdagens kampe i Europa League og Conference League

Selvom Sturm Graz senere i kampen blev reduceret til ti mand og brændte et straffespark, formåede Albert Capellas tropper aldrig at svare tilbage eller at blive helt farlige.

Dermed blev det en europæisk aften, hvor hverken Silkeborg IF eller FC Midtjylland formåede at skaffe sig point med hjem til Danmark, da Silkeborg tidligere på aftenen tabte med 1-0 mod Anderlecht på udebane i Conference League.

Den tidligere F.C. København-spiller William Bøving spillede de første 62 minutter for Sturm Graz.