1 min læsningTidligere FCK’er var med til at nedlægge FCM: Ved ikke, om jeg er overrasket

William Bøving virkede bestemt ikke til at være imponeret over den indsats, som FC Midtjylland lagde for dagen i torsdagens Europa League-kamp mod Sturm Graz.

1 min læsning
William Bøving
Foto: Joe Klamar/AFP/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland tog torsdag aften hul på gruppespillet i Europa League, da man tabte med 1-0 til den østrigske klub Sturm Graz.

Hos værterne var der et velkendt ansigt fra Superligaen med fra start, da den tidligere F.C. København-spiller William Bøving fik de første 62 minutter på banen.

Efter kampen interviewede TV 2 SPORT offensivspilleren, hvor han blandt andet udtalte, at ‘de var klart bedre’.

– Det var klart os der sad på spillet, vi skaber mange muligheder og mange chancer for at vinde mere end 1-0. Vi spiller godt og skaber plads, indledte William Bøving, hvorefter han satte ord på FC Midtjyllands præstation:

– Jeg ved ikke, om jeg er overrasket over FC Midtjylland. Jeg har godt se, hvordan det er gået for dem i Superligaen indtil nu, og de har også fået ny træner.

– Så jeg ved ikke, om jeg er overrasket, fordi jeg synes, at vi spiller klogt og godt. Vi var klart bedre.

Overblik: Se hvordan det gik i torsdagens kampe i Europa League og Conference League

FC Midtjylland tager i næste Europa League-runde imod Lazio hjemme på MCH Arena, men først venter Superligaens øjeblikkelig tophold FC Nordsjælland på udebane søndag den 11. september klokken 14:00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer