1 min læsningKlopp efter ydmygelse: De griner af os

Liverpool spillede en mareridtskamp imod Napoli, og Jürgen Klopp var tydeligt nedslået efter kampen.

1 min læsning
Liverpool's German manager Jurgen Klopp reacts during the UEFA Champions League Group A first leg football match between SSC Napoli and Liverpool FC at the Diego Armando Maradona Stadium in Naples on September 7, 2022. (Photo by Alberto PIZZOLI / AFP)

Jürgen Klopp og Liverpool blev godt og grundigt ydmyget på Stadio Diego Armando Maradona.

Liverpool-manageren ser heller ikke frem til weekendens Premier League opgør imod Wolves, som må slikke sig om munden efter aftenens præstation.

– Om tre dage spiller vi imod Wolves, og efter de så kampen i aften, kan de ikke stoppe med at grine og tænke ‘oh my god’, det er det perfekte tidspunkt at møde os, det ville jeg selv tænke, siger Jürgen Klopp efter kampen.

Hverken spillet eller resultaterne har været til stede for Liverpool indtil videre, og det mener Klopp kan give anledning til ændringer for holdet.

– Det ser ud til, at vi en lille smule skal genopfinde os selv. Der er en masse ting, der mangler – ikke i alle kampe – men nu er den sjove del, at vi skal gøre det midt i en Premier League-sæson og Champions League-kampagne, siger Klopp.

Liverpool har tre dage til at samle stumperne, inden de skal spille på hjemmebane imod Wolves.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer