2 min læsningFrank Arnesen stopper i Feyenoord

Frank Arnesen er færdig i Feyenoord efter længere tids sygdom.

2 min læsning
Foto: Maria Albrechtsen Mortensen/Ritzau Scanpix

Frank Arnesen stopper som teknisk direktør i Feyenoord. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Meldingen kommer efter en periode med sygdom, og Frank Arnesen har derfor også været midlertidigt væk fra jobbet i den hollandske klub.

Feyenoord skriver nu, at Frank Arnesen ikke vender tilbage til jobbet som teknisk direktør, og at kontrakten er blevet ophævet med øjeblikkelig virkning.

– Jeg er stolt af det vi har opnået sammen gennem de seneste to og et halvt år, og vi skilles derfor på en positiv måde, lyder det fra Frank Arnesen i den officielle udmelding.

Selvom Feyenoord oplyser, at beslutningen om at ophæve kontrakten med Frank Arnesen er sket efter gode samtaler mellem klubledelsen og danskeren, er den nu forhenværende tekniske direktør alligevel ærgerlig.

Han havde således gerne set, at han var fortsat resten af kontraktens varighed.

– Men så igen, jeg forstår virkelig godt, at i Feyenoord, der bliver de nødt til at tænke længere ud i fremtiden. Når alt kommer til alt, så er ingen større end klubben.

– Jeg er også meget taknemmelig overfor Feyenoord. I de seneste måneder, hvor jeg har været syg, har jeg oplevet en masse støtte fra klubben.

Feyenoord-cheftræner giver status på Frank Arnesens sygdomsituation

Feyenoord skriver videre, at de vil tage sig god tid til at finde en ny teknisk direktør, da transfervinduet allerede er lukket. 

Frank Arnesen blev ansat som teknisk direktør i Feyenoord i januar 2020. Forinden da har han blandt andet været sportsdirektør i PSV Eindhoven, Chelsea og Hamburger SV.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer