Dansk Fodbold

Feyenoord-cheftræner giver status på Frank Arnesens sygdomsituation

65-årige Frank Arnesen har været sygemeldt i en måneds tid, men ifølge Feyenoords cheftræner, er danskeren i bedring.

Frank Arnesen er i bedring, men er fortsat ikke klar til at arbejde i Feyenoord
Interview med fodboldikonet Frank Arnesen. Arnesen fylder 62 lige om lidt, har trukket sig meget tilbage, lever med sit familiedynasti i Holland, stadig kommentator på kanal 5

Sidste måned blev det offentligt kendt, at den tekniske direktør i Feyenoord, Frank Arnesen, havde fået en infektion i knæet. Det har sidenhen holdt ham væk fra direktionsgangene, da han midlertidigt har fratrådt sin chefstilling.

Men ifølge det hollandske medie Voetbalprimeur, er der heldigvis gode nyheder at spore. Frank Arnesen i bedring, selvom han fortsat ikke er klar til at gå på arbejde.

Arnesen efter sygemelding: Jeg kommer tilbage

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Han har det bedre, men endnu ikke som både han og vi ønsker. Det er ikke sådan, at han er aktiv endnu, siger Feyenoords cheftræner Arne Slot til mediet og supplerer:

– Jeg kommer til at tale med ham lidt oftere, men han kan desværre ikke komme i klubben endnu. Det er rart at høre fra ham, og at det går fremad, men han er endnu ikke klar til at gå på arbejde, lyder det afsluttende fra hollænderen.

AGF-kaptajn takkede nej til udlandet: Jeg kan ikke forestille mig et bedre sted

Frank Arnesen har siden 2020 været bestredet titlen som teknisk direktør i Feyenoord, hvor han primært tager sig af klubbens køb og salg af spillere. I foråret forlængede danskeren sin kontrakt med Feyenoord, hvorfor de to parter nu har papir på hinanden til sommeren 2023.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P