2 min læsningNicklas Helenius efter misset skifte: Jeg er skuffet men ser fremad

Nickas Helenius sætter ord på sin skuffelse over ikke at være blevet solgt i sommerens transfervindue, hvor han nu vil tilbage på sporet med Silkeborg.

2 min læsning
Nicklas Helenius
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

– Jeg vil gerne indrømme, at jeg har været skuffet over nogle ting, og det har jeg også kunne mærke på mit hoved og kroppen.

Sådan lyder det fra sidste sæsonens superligatopscorer, Nicklas Helenius, når han skal sætte ord på den skuffelse, der i den seneste tid har fyldt efter et misset skifte væk fra Silkeborg.

Tidligere på sommeren interviewede campo.dk nemlig anføreren op til sæsonstart, hvor han ikke lagde skjul på, at et sommerskifte til udlandet var en høj prioritet.

Den 31-årige angriber, der tidligere i karrieren har repræsenteret Aston Villa og Padeborn i udlandet, erkender da også, at sommerens spekulationer om et skifte væk fra Silkeborg har fyldt meget.

Som bekendt lukkede transfervinduet i Danmark dog natten mellem onsdag og torsdag, hvorfor et skifte væk nu pludselig ser ud til at blive mere vanskeligt.

Dog lukker angriberen ikke helt ned for muligheden, hvis den rette bejler dukker op. I store dele af fodboldeuropa er transfervinduet nemlig fortsat åbent:

Hvid og Korotayev med BIG 9-forudsigelser: Får Champions League betydning på denne kupon?

– Hvis en klub ringer i aften, hvor transfervinduet stadig er åbent og siger, at jeg kan få det og det og det, det føles rigtigt og sådan noget, så ved man jo ikke, hvad der kan ske.

– Men jeg er her, jeg er anfører og klar til at se fremad. Nu handler det om at få sluppet de her ting, lægge alt det her væk og få hovedet fri igen, så man bare kan spille fodbold igen med glæde og energi.

Du kan se hele interviewet med i video-playeren øverst i artiklen.

Superligaens topscorer øjner skifte til udlandet: Føler mig klar og har lyst

Silkeborg IF spiller sin næste kamp fredag den 2. september, hvor F.C. København venter pa udebane i Parken.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer